恩平论坛

搜索
楼主: Nan.B

[风景] 沙湖(最迟6月1日之前更新到。哈哈)

TA来自- 广东省江门市恩平市 电信
哗,,你好野哗,,整起夸掂水,,,,
告诉大家一点啦,,,影剧院好快就复建完啦,,,
到了新年可以使用,,,可以给乡亲父老睇大戏啦,,,
后期的工程,,,湖园好快会变成新的文化广场.....
一切都在期待中,,,,,,,,,,,,,
TA来自- 广东省江门市恩平市 电信
现在沙湖的注安好好多了吧
我经常见到好多保安仔在巡逻~~`
我看上一张贴话沙湖还有人在收保护费哦
应该没有了吧
TA来自- 广东省江门市 电信
收保护费???你去那听讲啊????戏院死过人来咖..........我吾敢去...新年影过乃比你地睇拉~
TA来自- 广东省江门市 电信
沙湖老细也多....................过年经常见到乃过百粒车车咖~~~~~~~~~
TA来自- 广东省广州市海珠区 电信
好心你
系发就发乃靓相咯
TA来自- 加拿大 Rogers
嘻嘻..我都系沙湖加..支持下先...睇好沙湖...不久将来变紧好好好....
TA来自- 澳门 澳门电讯
沙湖係我的家鄉!!

見到真係好懷念!!

原來已經變到甘靚la~~

我對佢的印象實在太微la

thx  you樓主
                                           比左我甘多回憶
TA来自- 广东省 电信
这已经是半年前的.........经过半年..沙湖墟乃路基本上整得差不多...还整好个影剧院.....慢慢整好............
TA来自- 广东省 电信
上边有个人话沙湖吾靓........沙湖人 你地话沙湖系最靓咖吗?
TA来自- 澳门 澳门电讯
原帖由 Nan.B 于 2008-2-2 21:13 发表
这已经是半年前的.........经过半年..沙湖墟乃路基本上整得差不多...还整好个影剧院.....慢慢整好............

哇好勁啊...我記得我細細個返沙湖條路...好似跳舞甘...好好玩嫁..
真係好想返去啊....但係爹d媽咪又唔返...
想自己一個返...又話我太細個

唉....