恩平论坛

搜索
楼主: 甄deloveU

[网友自拍] 本人

TA来自- 广东省江门市恩平市 电信
呕````你鬼D我噶样莫?系咯```D你噶样好咯````好紧过晒头呢!
想识靓女```自己又五去可块镜照下自己咩样哇``!肤浅```
mtgoo 发表于 2009-7-6 12:00
   你头先发你乃相出来  我去拧留言你先来闹我做咩  你又吾睇你帖乃留言 吾址我一个人靠讲噶  100之70人靠讲咯   小天堂? 我吾D到那哇  你毛认错人哇    我识咩都好拉 但一定吾会想识你
    你头先发你乃相出来  我去拧留言你先来闹我做咩  你又吾睇你帖乃留言 吾址我一个人靠讲噶  100之70人靠讲咯   小天堂? 我吾D到那哇  你毛认错人哇    我识咩都好拉 但一定吾会想识你
甄deloveU 发表于 2009-7-6 17:01
好心你```我发拧乃相就一定发自己加样噶莫?即你跨死蠢哦```总之你话我D朋友```话我发D杰作就溜话```我几时闹过你吖```你哪只耳听见我闹你啊```你古你好靓籽莫?产B我睹五色哇!!
好心你```我发拧乃相就一定发自己加样噶莫?即你跨死蠢哦```总之你话我D朋友```话我发D杰作就溜话```我几时闹过你吖```你哪只耳听见我闹你啊```你古你好靓籽莫?产B我睹五色哇!!
mtgoo 发表于 2009-7-6 17:38
   我毛话我靓仔之 一直都系你讲我办西靓仔之  上来识女仔之    我个样系即我张相靠样衰噶咯 我天生系靠样也毛法子之   519718188 靠Q系你过   个Q乃相 系你个样过     你古我即你靠天生靠靓女噶么   你世界靓女呢  发埋你纸想上来 比人睇下我恩平乃女几靓咯
    我毛话我靓仔之 一直都系你讲我办西靓仔之  上来识女仔之    我个样系即我张相靠样衰噶咯 我天生系靠样也毛法子之   519718188 靠Q系你过   个Q乃相 系你个样过     你古我即你靠天生靠靓女噶么   你世界靓女呢  ...
甄deloveU 发表于 2009-7-6 17:58
``````````D你靓咯```五使晒咯呢!!```
TA来自- 广东省江门市 电信
请两位大侠一人少句啦
一般噜,系夸上下伽噜
TA来自- 广东省江门市新会区 电信
想征婚还是征女友?
烂仔田哇...世界 猛火拉呢..同埋剧吖大哥驰去横扫拧个咩谁得咯
TA来自- 广东省江门市 中移铁通
小毛见大毛
系5顺大家眯出来饮杯茶咯!!!
闹咩呢~~~