恩平论坛

搜索
楼主: nono

[网友自拍] 睡不著~

TA来自- 广东省江门市 电信
回复 22# nono

系靓唔怕认的。我眼光唔会错。
TA来自- 广西南宁市 电信
中意第三张相多D
TA来自- 广东省江门市开平市 电信
个人呢,就比够喜欢同人倾计,中意到屋企玩自拍,手机系索爱唔知道乜型号,喜欢吃零食,学历,大专毕业,毕业广州某大学。。。系吗?
回复  nono

系靓唔怕认的。我眼光唔会错。
蓝天白云L 发表于 2010-8-12 01:07

我无乜信心...哈哈。感谢阿咪哒~
个人呢,就比够喜欢同人倾计,中意到屋企玩自拍,手机系索爱唔知道乜型号,喜欢吃零食,学历,大专毕业,毕 ...
魔术可乐 发表于 2010-8-12 01:07

我好慢热噶~中意同熟人倾计~自拍噶话就睇心情。
手机系夏普,换了又后悔了。哈哈~其实你系???
我好慢热噶~中意同熟人倾计~自拍噶话就睇心情。
手机系夏普,换了又后悔了。哈哈~其实你系??? ...
nono 发表于 2010-8-12 01:11

其实我系可乐。。。哈哈。。。

夏普唔好用咖!外表就好睇。。。。

不过,我全部系旁感觉古出来咖!
回复 36# nono

做人总要信。。。
MM。。速度发QQ,报三围。。联系电话。。家庭住址·~
其实我系可乐。。。哈哈。。。

夏普唔好用咖!外表就好睇。。。。

不过,我全部系旁感觉古 ...
魔术可乐 发表于 2010-8-12 01:13

我识宁个可乐??系啊。好后悔买夏普~早知买i phone哈哈。
你系咪识睇相噶。古岩扩多。
我识宁个可乐??系啊。好后悔买夏普~早知买i phone哈哈。
你系咪识睇相噶。古岩扩多。
nono 发表于 2010-8-12 01:15

风水老呃你10年8年,可乐最多,呃你1年半载! 哈哈。。。

你识宁个可乐系唔系我呢?我发都自己张相出来啦!!!!你去我宁个帖睇睇,系唔系你识宁个唔先啦!